Servicii dedicate persoanelor juridice

La solicitarea persoanei juridice, activitatile de investigatii ale detectivului particular pot viza:

 • Litigiile profesionale (practici neloiale, denigrare, divulgare de secretecor_ima_3-1
  comerciale, transfer de informatii concurentei, incalcarea clauzelor non-concurenta, falsuri, etc.)
 • Litigiile economice (prevenirea riscurilor comerciale, studiul unei intreprinderi si a conducatorilor ei, etc.)
 • Litigiile financiare (cautarea debitorilor, solvabilitate, identificarea activelor pentru sechestru sau luarea de garantii)
 • Litigiile de asigurari (cercetarea unei victime, controlul/verificarea daunelor, escrocherii in domeniul asigurarilor)
 • Investigatii Situatia juridica si financiara a unei firme (datorii, actionarei, asociati, verificare adrese, bunuri, etc.)
 • Spionaj economic si industtrial. In ziua de azi, am observat, majoritatea companiilor se confrunta cu probleme cum sunt: spionajul economi, lipsa de onestitate in derularea contractelor, inselarea
  partenerilor de afaceri sau chiar a asociatilor, manifestari de concurenta neloiala, fraudarea (interna si
  externa) a companiei, fraudarea finantarilor si alte elemente care prejudiciaza compania. Lupta penindustrial-espionage-concept-person-balaclava-29210049tru cucerirea pietelor va fi intr-o coninua ascensiune in Romania. Spionajul din ziua de azi nu ami este cel tipic, romantic, gen JAMES BOND, capabil sa
  distruga sistemele de alarma sa patrunda in baza de date iar apoi sa dispara. Acum spionajul economic este chiar mai eficient si mai subversiv. Ne-am confruntat si am combatut practici de infiltrare in companie a unor persoane care au incercat sa sustraga date si informatii ce urmau sa fie folosite in detrimentul companiei de exemplu racolarea clientilor companiei, propagarea de informatii gresite despre companie pentru preluarea frauduloasa a clientelei de care compania agrsoare. Totodata am combatut practici de sustragere de programe software, schite tehnice, si know-how industrial. Din experianta noastra, putem spune ca o prioritate ar trebui sa fie activitatea de preventie a actelor de concurenta neloiala care ar putea afecta interesele companiei. In acest sens putem organiza monitorizarea eficienta a activitatii personalului si companiei in ansamblu.
 • Testari poligrf. Poligraful este singura metPolygraph-Examiner-300x200oda stiintifica ce investigheaza direct informatiile stocate in memoria subiectului, informatii deosebit de stabile in timp si inaccesibile altor mijloace de investigare obisnuite. Am folosit testari poligraf pentru depistarea afirmatiilor facute de angajati, persoane care urmeaza sa fie numiti in functii de conducere/raspundere, sustrageri de bunuri din companie.
 • Compatibilitatea unei persoane cu cerintele impuse de fisa de post,
 • Loialitatea unui angajat in raporturile cu persoana juridica solicitanta,
 • Cinstea si corectitudinea unui angajat,
 • Comportamentul unui angajat al persoanei juridice solictante, de natura a afecta imaginea publica a firmei,
 • Verificare asociat, partener de afaceri,
 • Alte date si informatii.

Detectivi Dambovita Targoviste Detectivi Dambovita Fieni Detectivi Dambovita Pucioasa Detectivi Dambovita investigatii Detectivi Dambovita Targoviste Detectivi Dambovita Expert Detectivi Dambovita Gaesti Detectivi Dambovita specialisti Detectivi Dambovita autorizati Detectiv Dambovita Targoviste Detectiv Dambovita Titu Detectivi Dambovita Baleni Detectivi Dambovita Darmanesti Detectivi Dambovita Razvad Detectivi Dambovita spion Detectivi Dambovita Moreni , Servicii autorizate Detectivi Dambovita Targoviste, Titu, Gaesti, Pucioasa, Sinaia, Buftea, Fieni, Racari, Baleni, Moreni,Razvad. Cei mai buni din judet